Tietoa meistä

Metsäkulman Eläintuhkaus oy on 2017 perustettu iittiläinen yritys.

Tarjoamme palveluita eläimen koko elinkaaren ajalle.

“Olemme tukenanne koko eläimen elinkaaren ajan.”

 Haluamme tarjota yksilöllisiä palveluita kaiken kokoisille eläimille. Idea yrityksen perustamiseen kumpusi halusta tehdä töitä eläinten parissa.

Monesti tuhkauspalvelu koetaan, jotenkin tabuna ja siinä on oma verhonsa ympäri maailmaa. Me haluamme avata verhot ja poistaa ennakkoluuloja. Avoimuus, aitous ja empaattisuus ovatkin yrityksemme ohjenuoria.

Moderni tuhkaamomme toimistoineen ovat tehty huolella. Olemme panostaneet toimitilojemme toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Esimerkkinä toimistossamme on metsäkulma. Tiloihimme voi tulla tutustumaan etukäteen, jo ennen kuin tuhkaus tarvetta on.

Teemme työmme täydellä sydämellä. Meille on tärkeää, että eläimen viimeisen matkan tulee yhtä arvokas, kuin on ollut sen elämä.

 

Eläinkoulutuksissa panostamme aina sujuvaan yhteistyöhön. Eläinten kouluttamisesta minulla on yli 15 vuoden kokemus. Upeinta onkin nähdä miten omistaja ja eläin hitsaantuvat yhteen.  Eläinlajien kirjo ulottuu marsuista aina hevosiin. Positiivinen vahvistaminen ja tilan antaminen eläimen omalle oivaltamiselle, ovat tärkeimpiä asioita joita vaalin oppimisprosessissa.

 

 

Toimitusjohtaja Virve Heikki ja kotikissa Sisu.

Comments are closed.